18/04

Open Wervendag | Opening kijkappartement

Op zondag 6 mei krijg je een volledig beeld van de afgeronde ruwbouwwerken en zie je diverse stadia van afwerking. Bijzondere kwaliteiten en bouwtechnieken (op het gebied van groendaken, akoestiek, energiezuinigheid, alsook de voorzieningen voor fietsliefhebbers) worden toegelicht tijdens 2 begeleide rondgangen of zijn doorlopend van 10u-17u te consulteren via informatieborden. Je kan er tijdens het parcours op de bovenste verdieping genieten van een uniek zicht op Izegem en op de terugweg een bezoek brengen aan het kijkappartement.

BEGELEIDE RONDLEIDINGEN
Aannemer Jan De Nul, bouwheer PSR en architect B2Ai zijn op 6 mei uw persoonlijke gids tijdens 2 begeleide rondleidingen op Dac’art. Interesse? Kom zeker langs!
Afspraak op de Zuidkaai 2 in Izegem om:
– 11u00 – start rondleiding 1
– 15u00 – start rondleiding 2

BEZOEK HET KIJKAPPARTEMENT
Geïnteresseerde kopers kunnen zich vanaf 6 mei een levendig beeld vormen van hoe wonen op Dac’art er kan uitzien. Bezoek het Dac’art kijkappartement op afspraak. Contacteer Norman T 056 75 57 47 of Brecht T 051 67 67 57 en kom langs! Of mail ons: kijkappartement@dacart-izegem.be

NEEM DEEL AAN DE DAC’ART FIETSWEDSTRIJD
Neem op zondag 6 mei deel aan de Dac’art fietswedstrijd en maak kans om een fiets mee naar huis te nemen. Als fietsvriendelijk woonproject ontvangen bovendien alle bezoekers die met de fiets naar de Open Wervendag op Dac’art komen een toepasselijke attentie als bedanking.

TIP
Combineer je bezoek aan de Dac’art-werf met een zondagse wandeling of fietstocht in de Leiestreek via de verschillende wandel- en fietsknooppunten die het woonproject rechtstreeks verbinden met de groene Leiestreek.

PARKEREN
Ruime publieke parking (op wandelafstand): Dirk Martenslaan 3 – 8870 Izegem
Beperkte parkeergelegenheid voor wagens ter hoogte van de Zuidkaai 2 – 8870 Izegem
Ruime fietsenstalling ter hoogte van de Zuidkaai 2 – 8870 Izegem